Personuppgiftspolicy

Siphra Lönekonsulter (en del av Compentus AB) behandlar personuppgifter enligt gällande Dataskyddsförordningen (GDPR). Syftet med den här personuppgiftspolicyn är att redogöra för vilka personuppgifter som vi tillhandahåller, hur vi får tillgång till dessa och hur vi behandlar dem. Du har alltid rätt att kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi har registrerade på dig. Besök Integritetsskyddsmyndigheten för ytterligare information om personuppgiftsbehandling.

Insamling av personuppgifter

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Nedan har vi sammanfattat vilken typ av personuppgift som vi huvudsakligen behandlar:

  • Namn
  • Företag
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Titel
  • Demografisk data (ålder och kön)
  • Enhet vid besök av hemsida (t.ex. dator eller mobil)
  • Webbläsare
  • Uppgifter som du frivilligt uppger

Hur får vi tillgång till dina uppgifter?

  • Uppgifter som du tillhandahåller oss direkt
  • Uppgifter som inhämtas från tredje part (t.ex. Google Analytics)
  • Uppgifter som vi får när du kontaktar oss, söker anställning hos oss eller på något annat sätt kontaktar oss

Hur använder vi dina personuppgifter?

Uppgifter som inhämtats från tredje part, till exempel demografisk data, kan i vissa fall användas i marknadsföringssyfte. De marknadsföringsmässiga syftena kan exempelvis innefatta ökad förståelse av målgrupp eller riktad marknadsföring vid kampanjer.

Vem har tillgång till dina uppgifter?

Dina personuppgifter används av Siphra Lönekonsulter och dess moderbolag Compentus AB.

Begär tillgång till dina uppgifter

Registrerad person har rätt att begära tillgång till, rättelse och radering av egna personuppgifter, begränsning av behandling, invändning mot behandling samt dataportabilitet. Detta görs till info@siphra.se.

Vad är en cookie och hur använder vi det?

En cookie är en textfil som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. Cookien innehåller information om ditt besök och hjälper dig att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan.

Siphra Lönekonsulter använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att exempelvis kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du stannar på varje sida.

Genom att besöka vår webbsida lämnar du som besökare samtycke till hanteringen av cookies. Om du inte vill ha cookies kan du välja att inte acceptera cookies i datorns webbläsare, men det innebär en begränsning av tillgång till sidor och funktioner.

Kontaktinformation

Compentus AB (org.nr 556843-4129), är personuppgiftsansvariga för de uppgifter bolaget samlar in och behandlar, och ansvarar för att sådan behandling sker med respekt och i enlighet med gällande lagstiftning.

Om du har några frågor eller kommentarer till den här personuppgiftspolicyn kan du kontakta oss på:

Compentus AB
Götgatan 22A
118 46 Stockholm

E-post:
kontakt@compentus.se

Telefon:
08-522 960 00